pv                        klo           
    Ma 14.03.2022 klo 21:45
   Kotkan KiRi 9
   Virojoki Stars 6

Otteluraportti     

uutinen

Takaisin
Kotkan kuntokiekkosarja pyörähti käyntiin.
(Julkaistu: 14.10.2020 - klo 12:33)

Virojoki Stars lähtee jälleen haastajana uuteen kauteen. Viime kausi keskeytyi korona viruksen takia ja toivottavasti tällä kaudella ei käy samaa. Tuleva kausi ennakko on samanlainen kuin muulloinkin, yksi ennakkosuosikki Karhulan bears ja muut haastaa. Sarja kokenut muutenkin muutoksia, kun joukkueita mukana enään seitsemän. Sarjassa Starsin, bearsin lisäksi mukana aina kova Kotkan Kiri, Mighty boys, Battery, välivuoden jälkeen palaava Kotkan Reipas ja uusi yhteis joukkue KRH, joka on koottu kesto menestyjistä Ryydmansin, HuRun ja Kesäjäiden pelaajista, nousten samalla Bearsin suurimmaksi haastajaksi.

Starsin paidassa on taas vaihtuvuutta, kun 5 kenttäpelaajaa lähti seurasta. Myös molemmat maalivahdit lopettivat stars paidassa eli kusessa ollaan taas jälleen... Pari täsmähankintaa stars sentään onnistui kesän aikana haalimaan ja janis petkelläkin mahtuu vielä välivuoden jälkeen kypärä päähän niin jalkeille saatiin 14 pelaajan rosteri.

Starsin kausi alkaa tänään tiistaina klo 21:45 tulokas joukkue KRH:ta vastaan. Jos ei ole siihen aikaan yöllä parempaa tekemistä ja saavut katsomaan pelejä niin jääkiekkoliiton ohjeistuksen mukaan katsojilla on oltava naamamaskit. Virojoki Stars suosittelee katsojille myös silmälappuja...

MAAILMAN "PASKINTA" LÄTKÄÄ VUODESTA 2002!


Kommentoi

  • Veikon Kone J. Kuntsi Oy
  • Auto- ja Konehuolto Krouvi T:mi