pv                        klo           
    Ma 14.03.2022 klo 21:45
   Kotkan KiRi 9
   Virojoki Stars 6

Otteluraportti     

Otteluraportti

Takaisin

Kausi 2021-22 (runkosarja)

Ma 01.11.2021 klo 21:45

Karhula Bears

Virojoki Stars

6 (3-1, 2-2, 1-0) 3


Bears ei ollut yllätettävissä.
(Julkaistu: 08.11.2021 - klo 20:57)

Starsin kausi alkoi maanantain myöhäisillan ottelulla Karhulan Bearsia vastaan. Tietenkin jokaista peliä lähdetään voittamaan, mutta ehkä suurimmat tavoitteet oli ettei vastustaja järjestä hirveitä murskajaisia kauden alussa. Ottelun alku ei hyvää lupaillut kun Bears siirtyi nopeasti jo 2-0 johtoon. Ensimmäisen erän puolivälissä myös stars sai kauden maalihanat auki kun Joonas Roimola nousi keskikaistaa, laittoi siniviivan jälkeen ranteet lukkoon ja silmät kiinni. Tulinen veto painui hölmistyneen bears maalivahdin taakse, eikä stars tälläkään kaudella jäänyt ilman maaleja. Starsin juhlat ei tosin kauaa kestänyt, kun nallet löi ensimmäisen erän pakettiin 3-1 johdossa.

Toiset erät on yleensä olleet Starsin vahvimmat kun diesel kone alkaa lämmetä, eikä kunto ihan vielä ole loppunut. Ja hyvältä näytti taas hetken kun erän alkuun Jani Hostikka toi starsin maalin päähän lyömällä ns. karat sisään maalin edustalta. Toinen erä oli ehkä tasaisin. Bears meni kavennusmaalin jälkeen taas kahden maalin johtoon ja hetkeä myöhemmin Jani toi illan toisella maalillaan tähtipaidat taas maalin päähän, minkä jälkeen bears löi vielä yhden.

5-3 tilanteesta kolmanteen erään ja peli vielä täysin auki. No ei ollut täysin auki, nyt se kesäharjoittelu ja syksyn monet treeni kerrat näkyy. Ei jalkoja, käsiä, kuntoa... Nallet painoi starsin päätyyn jatkuvalla syötöllä ja ilman lainamaalivahti Joni Katteluksen loistavaa iltapuhdetta numerot voisi olla todella pahat. Päätöserässä nähtiin vaan yksi maali (kiitos Jonin), kun "städä" sai hatullisen täyteen ja loppu lukemiksi kirjattiin bearsin 6-3 voitto.

Paljon jäi parannettavaa seuraavaan peliin, joka pelataan perjantaina 12.11 KumiJulleja vastaan. Toki KumiJullit takoi ensimmäisessä pelissään 12 maalia, että saattaa kyyti jatkua kylmänä tulevaisuudessakin...


Näytä tilastot  Ottelutilastot:
Kommentoi


- Ei kuvia pelistä!
  • Veikon Kone J. Kuntsi Oy
  • Auto- ja Konehuolto Krouvi T:mi